Hos Jysk Våben & Ammunitions Center producerer og skræddersyer vi den rette ammunition til dig og dit våben – Alt til jagt og sport skydning. Med over 30 års erfaring indenfor genladning, garanterer vi dig top professionel rådgivning og service.

Fordelene ved skræddersyet ammunition er mange, da man kan tilpasse den til en specifik riffel eller opgave – Hvad enten du skal på bukke eller grisejagt i Polen, storvildts jagt i Afrika, søger større præcision, mindre kød ødelæggelse eller bedre gennemtrængning af kuglen, så producerer vi den helt rette ammunition til DIG, efter nøje udvalg og sammensætning af krudt, fænghætte og ikke mindst projektil.

Jeg har over 10 års erfaring med homogene projektiler i kobber og har selv fortrukket disse projektiler gennem disse år. Med det kommende  blyforbud til jagt ammunition, er jeg vel forberedt til at lave kvalitets ammunition med kobber eller messing.

Jeg tilbyder også ammunition ladet med støbte projektiler. Indtil videre kan de bruges til jagt, men på langt sigt med nye regler er de jo et billigt alternativ til træning i de større kalibre. Bly egner sig godt til div. storvildt kalibre som f.eks. .375 H/H,  .416 Rigby,  .458 Win Mag., .470 Nitro Express. De større revolver og pistol kalibre  som .357/.38 , .44 Mag .45. colt, 45 Acp også gode med blyprojektiler.

Læs mere om riffel ammunition
Læs mere om revolver ammunition
Læs mere om pistol ammunition 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne – Vi står klar til at hjælpe dig.