JYSK VÅBEN OG AMMUNITIONS CENTER  (JVAC) er ejet af undertegnede og startede for over 20 år siden med import at diverse artikler til jagt og sportsskydning. Jeg har genladet ammunition fra tilbage i 1980´erne, hvor det igen blev tilladt og siden 2015 har jeg erhvervsmæssigt handlet med våben og professionel genladning af ammunition til langt de fleste riffel og pistol/revolver kalibre på markedet.

Jeg har også i mange år beskæftiget mig med bøssemageri. Gennem tiden har jeg perfektioneret forskellige teknikker og specialiseret mig indenfor visse områder, hvilket har ført til at jeg tilbyder bøssemagerarbejde og fremstilling/modificering af våbendele – Mit primære fokus har altid lagt på kvalitet og jeg er stolt over hvad JVAC i dag kan tilbyde.

Jeg er derudover en passioneret skytte og jæger, freelance instruktør hos jægerforbundet til genladningskurser, samt jagtkursusinstruktør.

I tæt dialog med dig, finder vi den rette løsning på evt.problemer med dit våben eller ammunition . – Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen,

Karsten Dissing Olesen
Jysk Våben og Ammunitions Center

Troldborgvej 3, 7700 Thisted

97981871/40199630
CVR. 18997533