JYSK VÅBEN OG AMMUNITIONS CENTER  (JVAC) er ejet af undertegnede og startede for over 20 år siden med import at diverse artikler til jagt og sportsskydning. Jeg har genladet ammunition fra tilbage i 1980´erne hvor det igen blev tilladt i DK, og siden 2015 har jeg erhvervsmæssigt handlet med våben og professionel genladning af ammunition til langt de fleste riffel og pistol/revolver kalibre på markedet.

Jeg har også i årtier beskæftiget mig med bøssemageri. Gennem tiden har jeg perfektioneret forskellige teknikker og specialiseret mig indenfor visse områder, hvilket har ført til at jeg i dag kan tilbyde den absolut højeste kvalitet indenfor bøssemagerarbejde og fremstilling/modificering af våbendele – Kvalitet har altid været i særlig fokus og jeg er stolt over hvad JVAC i dag kan tilbyde.

Udover mit professionelle virke, er jeg derudover en passioneret skytte og jæger, instruktør hos jægerforbundet til genladningskurser, samt jagttegns instruktør.

I tæt dialog med dig, finder vi den rette løsning til netop dig – Hvad enten du søger et nyt våben, bøssemageri eller skræddersyet fremstilling af ammunition.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen,

Karsten Dissing Olesen
Jysk Våben og Ammunitions Center

Troldborgvej 3, 7700 Thisted

Telefon: 97981871/40199630
CVR nr. 18997533