Vi er Talleys officielle importør i Danmark af kikkertmontager og andet af deres udstyr til jagt og sportsskydning.

Talley er ikke så kendt i Danmark (endnu), hvor mange vælger en montage fremstillet af riffelfabrikanten eller vælger en mere simpel Weaver montage, da det oftest er det der tilbydes ved køb af riffel/kikkert, måske mest pga. uvidenhed om mulighederne eller bekvemmelighed.

Talley betragtes af mange riffel eksperter verden over som nogle af de absolut bedste kikkertmontager der kan købes for penge! De findes både i stål og som noget nyt, i letvægtsudgaver i en meget stærk aluminiums legering. Fælles for dem alle, er at de har en utrolig pasform, så der ikke opstår problemer med at man “løber” ud for klik, når kikkerten skal indskydes. Dette kan være et stort problem ved dårligt tilpassede montager i aluminium, som er det de fleste tilbyder .Talley montager er kendetegnet ved at være meget elegante og minimalistiske, men samtidigt utroligt stærke pga. designet og at de ikke er støbt men lavet på moderne CNC maskiner.

Der findes en montage til de fleste fabrikater og modeller der er lavet gennem tiden, undtagen visse rifler fra Skandinavien, der er lavet i begrænset omfang.  Deres modeller laves i både fastmonterede og hurtig aftagelige ringe som er 100% pålidelige, så kikkerten ikke skal skydes ind ved af og påmontering. På billedet nedenfor er vist et eksempel på en “quick detach” (hurtig aftagelige) ringe i luksusudgaven. De “fastmonterede” kan også aftages og sættes på igen uden indskydning, forskellen er blot at der skal bruges en torx eller unbrako nøgle, istedet for fingerskruen (vingen). Der er et lille tillæg i prisen for “quick detach” ringe.

På en Safari riffel i de større kalibre, vælger man typisk en “hurtig aftagelig” løsning, så man ikke i tilfælde af kikkertsvigt, skal stå og fumle efter en torx nøgle. Ellers er det mere smag og behag om man vælger den ene eller den anden løsning.

Ringene fåes i lav, medium, høj og ekstra høj. Finishen kan være almindelig bruneret, mat, ekstra blank og rustfri.

Det vil være uoverskueligt at nævne alle modeller og kombinationer her, men på Talleys hjemmeside finder du den montage som passer til din riffel. Du er velkommen til selv at finde den montage eller de ringe du ønsker og så bestille hos os, men da der er utroligt mange kombinations muligheder anbefaler vi at  du lader os hjælpe dig med at finde den rette kombination og give dig en pris på det du ønsker.

Talley sælger ikke til private udenfor USA.

 

Klik på billedet for at gå til Talley´s hjemmeside