Hos Jysk Våben & Ammunitions Center producerer og skræddersyer vi den rette ammunition til dig og dit våben. Med over 30 års erfaring indenfor genladning, garanterer vi dig top professionel rådgivning og service.

Fabriksammunition er i dag ganske glimrende, men er lavet så det skal passe i alle våben og er derfor ikke optimeret for ethvert våben. Derudover er priserne ofte væsentlig højere end genladet ammunition, hvor hylsteret genbruges efter at være blevet renset og trimmet, så det er så godt som nyt.

Fra 1 april 2024 er blyholdig ammunition ikke længere tilladt til jagt i Danmark, men må stadig bruges på skydebaner. Det er stadig også muligt at bruge blyholdige projektiler i en stor del af verden omkring os. Af den grund har jeg stadig masser af  billigere”gammeldags” projektiler på lager.

Vi har over 10 års erfaring med messing og kobberprojektiler og har personligt ikke brugt andet siden de kom på markedet. Vi kan forsikre om, at de er mindst lige så gode som de gamle blyholdige projektiler.

Hvad enten du skal på bukke eller grisejagt i Polen, storvildts jagt i Afrika, søger større præcision eller mindre kød ødelæggelse, så kan vi producere den helt rette ammunition til DIG, efter nøje udvalg og sammensætning af krudt, fænghætte og ikke mindst projektil.

Blyfri projektiler fra Sonic, Barnes og Sako kan varmt anbefales. Der findes mange andre alternativer, men det tager lidt tid at få erfaring med dem alle i det mylder af kaliber, der er i brug blandt jægere.

Vi har matricer til langt de fleste riffel kalibre der er på markedet, inklusiv en del sjældne og gamle kalibre.

 

SKRIV TIL OS